Mai idézet

2011. március 4., péntek

"...úgy hív, olyan szép volt és oly jó..."

"...még remélem, hogy elérem és úgy lesz, ahogy rég, a valóság és a kívánság, ó egy lesz egyszer még..."
Néha szeretnék kilépni a testemből és amolyan érzelemmentesen lebegni csakúgy. Sokszor nem hiányzik az a sok impulzus, ami ér, de valamiért mégis jó, hogy van és ennyi van. Ha a fájdalom tör a felszínre, akkor hagyom, hogy belülről emésszen egy kicsit, nem tudom miért jó, de azt vettem észre, hogy hamarabb múlik, ha utat engedek neki. Azt hittem, hogy már tudok parancsolni minden tekintetben magamnak, de nem... még mindig bele élem magamat a helyzetekbe, akkor is, amikor tudom, hogy nem szabad, aztán pedig koppanok egy nagyot és konstatálom, hogy már megint túlságosan átadtam magamat annak, aminek azt hittem nem fogom! 
Néha szeretnék a szerelem érzése nélkül élni vagy pontosabban pasik nélkül élni... túl sok körülöttem a fiú, mindig is a fiúkkal találtam meg jobban a közös hangot, de néha nem szeretem, hogy körülöttem vannak. Sok esetben persze remek dolog! Hát, van így és úgy... most épp így van, majd lesz úgy is. Na ezt jól megmondtam...! 


"Ha tudsz fájdalmat érezni, tudsz szeretni."


2011. március 3., csütörtök

"...kell egy kicsiny pont, melyhez hű maradsz..."

Mindig az emlékeimmel jövök... de nem tehetek róla, amikor egyedül vagyok, akkor elözönlik az agyamat és nem tudok másra gondolni. Beszéltem ma a legjobb barátommal és most éppen a vele való emlékeim vannak előtérben, és szívesen emlékszem vissza az utóbbi 5 évre, mióta ismerem. Nagyon hiányzik, ha sokáig nem találkozunk, de jövőhétvégén úgy néz ki sikerül egy találka vele 3 hónap után! Már nagyon várom! :) Ő amolyan biztos pont nekem, illetve szerintem egymásnak vagyunk azok.
Olyan nekem, mint egy bátyus!

Egyébként megint kicsit felborult a világom, szóval most rendbe kell hoznom magamat! Ami mellesleg nem lesz nehéz, amíg vannak körülöttem emberek, akikre támaszkodhatok. Szerintem ez tök jó dolog!

Forever friends, I hope!