Mai idézet

2010. december 31., péntek

Itt a vége, kezdődik egy új...

Utolsó bejegyzésem 2010-ben. Szerettem ezt az évet, sok kellemes, szeretetteljes dolog történt velem és rengeteget tanultam, fejlődtem! Remek évet zárok azt hiszem és bízom abban, hogy a 2012-be való átlépés is legalább ilyen jó lesz! Tudom, hogy ezek után is a feladataimat megoldom és kiállom! A barátságaimat igyekszem megtartani és ápolni, a szerelmemet pedig úgy szeretni, ahogyan ő szeretné. Minden a legnagyobb rendben van és lesz velem, tudom és érzem!
BOLDOG ÚJ ÉVET! 



2010. december 28., kedd

Egyre többet és többet...

Amikor megtalálunk valami számunkra fontosat, akkor nem gondolkodunk azon, hogy milyen következményekkel jár az, ha szívünkbe véssük. A fontos emberek azok, akik akkor is életed részei maradnak, amikor egy kis időre búcsút kell mondanod nekik, aztán amikor szükséged van rájuk előtűnnek a semmiből és kicsit megint veled utaznak az élet rögös útján. Van úgy, hogy valaki átminősül a szemedben és barátból testvérré válik, bár csak fogadottá... De ez a kapcsolat már túl mutat minden eddigin, hisz mostantól nincs gátlásotok, mindent tudtok a másikról és bármilyen viselkedést megengedhettek egymás előtt, hisz a kölcsönös bizalom és szeretet elnézi akármit is csináltok, mindaddig, míg a másiknak tett ígértet meg nem szegitek. Azonban, ha vigyáztok arra, hogy minden titok, amit egymással megosztotok az kettőtök között marad, akkor minden a legnagyobb összhangban van, és lesz köztetek. Nem is számít más, csak az, hogy tudod van valaki, aki a párodon kívül is szeret, persze más minőségben és számíthatsz rá bármi történjék. 
"Ami szívből jön, csak arra dobbannak meg más szívek." 


2010. december 26., vasárnap

Micsoda ünnep!

Csodás karácsonyom volt! Szeretetteljes, épp ahogyan szerettem volna! Mindenki, aki fontos volt kapott valamit tőlem, persze nem feltétlen tárgyi dolgot, de valami olyat, ami megmelengeti a szívét! A szerelmemtől egy gyönyörű, cirkóniummal kirakott tündér medált kaptam, ami egy szép ezüstláncon függ. Azt mondta azért kapom, hogy erről mindig Ő jusson eszembe...nem mintha nem Ő lenne ígyis minden gondolatom (úgy könnyű, ha az embernek az agya több pályán fut és egyszerre 3-4 dolog jár a fejében)! :-) Kaptam pár könyvet, amik jól jönnek, ha ki szeretnék kapcsolódni, emellett művelődöm is. A barátom családja nagyon szívélyes és aranyos, jól éreztem magamat Velük is! Kívánom, hogy még sok ilyen kellemes és szeretetben gazdag karácsonyban legyen részem!


Én a karácsonyfa alatt.