Mai idézet

2010. szeptember 24., péntek

Érzések áradata és impulzus hegyek a színházban...


 Ma, 5 hónap óta először volta a soproni színházban darabot nézni. (Nem tudok élni nélküled musical) Hihetetlenül nagy örömet szerzett nekem ez az egész, hisz már vágytam a 3 évig megszokott légkör, látvány, illat után és főként a nagyon szeretett színészek társasága után! Jól éreztem magamat! Igaz, kissé túlzásba vittem a nevetést, a 2. sorból nagyon intenzív a színészek számára és ez némelyiket zavarta, de a legfontosabbak így is mosolyogva köszöntek vagy jöttek oda előadás után, hogy csak néhány példát említsek: Borbély Kriszti, Sövegjártó Áron, Szabó Ancsi. Nagyon jól esett, hogy ők a ki kellemetlenség ellenére így fogadnak el és nem hallottam Tőlük megrovó szavakat. Egyébként Áron már nagyon hiányzott, mert 4 hónapig nem láttam Őt és e-mailt is nagyon ritkán váltottunk egymással, legszívesebben megöleltem volna Őt, de sokan voltak körülöttünk, így csak 2 puszi fért bele. Megmutatta a néhány hete vett BMW-jét, ami nagyon klasszul néz ki! Kár, hogy keveset tudtunk beszélni, de szegény megint beteg és sietett haza, hogy a holnapi premierre erőt gyűjtsön. Remélem, hogy holnap tudok majd beszélni Vele többet, mert lenne miről, hisz 3 évig Ő volt az egyik fő beszélgetőpartnerem és mindig nagyon jókat dumáltunk illetve hasznos tanácsokkal látott el, mindezt szeretettel a hangjában. Várom a holnapot! nagyon mozgalmas lesz, nem csak  a premier előadás miatt...!

2010. szeptember 22., szerda

Ahogy mindenkinek a legjobb!


Telnek a napok és minden olyan, mintha mindig ezt csináltam volna, úgy értem, hogy főiskola, a barátommal való együttélés, a pesti mindennapi közlekedés... Kiegyensúlyozott vagyok és jól érzem magamat az új környezetben. Bár még az első vizsgaidőszakon sem vagyok túl, tudom, hogy rendben fog az is menni és minden tárgyból sikeresen levizsgázom!


Az élet mindig úgy alakul, hogy  megtanuljunk egymással bánni, szeretni a másikat szívből és segít, hogy értékelni tudjuk azt, amink van!


Hétvégén végre találkozom Áronnal, Hajnival és a többi rég nem látott és nagyon szeretett színésszel. Nagyon várom, mert már hihetetlenül hiányoznak már!


"Mindig az a jó, amit szeretettel művelünk. Voltaképpen csak addig is élünk, míg valamit becsesnek érzünk."