Mai idézet

2011. május 21., szombat

Van valami...

Mi van, ha végzetünk csak a kezdet? Egy csodálatos utazás kezdete... de mi nem ezt látjuk benne, hanem a kötöttséget, a kudarcokat, pedig minden kudarc, ami valaha is megtörtént velünk az csak arra szolgált, hogy megtanuljunk valami fontosat és különlegeset. S bár életünk során azt az egyik legnehezebb megtanulnunk hogyan értékeljük a kudarcot, mégis szuper dolog, ha fel tudunk emelkedni azon, ami történt. Jó érzés, ha el tudjuk rendezni magunkban mindazt, ami elénk kerül és felfogjuk, hogy az a "nem" csak egy a sok közül, de hallunk majd olyan "igen"-t is, mely minden egyes elutasítást feledtet majd velünk. Ha képesek vagyunk kivárni! 


"Amikor rátalálok arra az erőre, amely eddig  rejtve volt bennem, akkor úgy érzem, mintha pár centivel a föld felett lebegnék. "


Ha szeretünk valakit, akkor nem érdekes, hogy más hogyan vélekedik róla, hogy mik a hibái, mert mindennel együtt szeretjük. És ez igaz nem csak a szerelmekre, hanem a barátságokra is! A szeretet egy olyan el nem múló dolog, amely időn és téren át hat, bár sokan nincsenek tisztába a szeretet erejével, de mindenképp a legszebb ajándék!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése